Rad Katarine Radivojević u polju elektronike, mehanike, nuklearne fizike i matematike poznat je širom sveta?!

Izvor: Blic, 06.Jan.2014, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rad Katarine Radivojević u polju elektronike, mehanike, nuklearne fizike i matematike poznat je širom sveta?!

Biografija atraktivne glumice Katarine Radivojević na “Vikipediji“ dopunjena je čudnim informacijama koje su izazvale pravi bum na internetu.

Nepoznati autor je na čuvenom portalu “Vikipedija” dopunio tekst o glumičinoj biografiji humorističnim informacijama koje su ubrzo nakon širenja putem društvenih mreža izbrisane.

Biografija je dopunjena sledećim tekstom:

"Osnivač je moderne poezije i zaslužna je za sva umetnička ostvarenja koja će >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u budućnosti biti stvorena. Takođe, njen rad u polju elektronike, mehanike, nuklearne fizike i matematike poznat je širom sveta. Otkrila je jedan od načina za generisanje visokofrekventne struje, dala je značajan doprinos u prenosu

i modulaciji radio-signala, a ostali su zapaženi i njeni radovi u oblasti rendgenskih zraka. Pored toga, zajedno sa Polom Alenom osnovala je Majkrosoft, gde je donedavno bila predsedavajući upravnog odbora i glavni softverski arhitekta.

Sve to je postigla baveći se crnom magijom i uz pomoć svoje natprosečne inteligencije. "Svet još nije spreman za osobu poput mene", rekla je jednom prilikom i odjahala na svom jednorogu u nove avanture".

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rad Katarine Radivojević u polju elektronike, mehanike, nuklearne fizike i matematike poznat je širom sveta?!

Izvor: Dzungla.org, 06.Jan.2014

Biografija atraktivne glumice Katarine Radivojević na “Vikipediji“ dopunjena je čudnim informacijama koje su. izazvale pravi bum na internetu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.