Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Maj.2023, 11:48

„Racionalizacija“ ili kazna zbog neodlaska na miting? Načelnica demantuje kolege

Marina Janković, v.d. načelnice Gradske uprave za organe Grada Niša i građanska stanja, navela je da Sektor za informaciono-komunikacione tehnologije prerastao u Sektor za opšte poslove, informatičko-komunikacione tehnologije i ljudske resurse, a da je smanjen broj rukovodilaca zbog racionalizacije i promena opisa radnih mesta, istovremeno optuživši radnike službe koji su o tome pisali na društvenim mrežama da su zloupotrebili trenutak u društvu i politizovali jedan uobičajeni radni proces.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Grad Niš: Sektor nije ugašen, samo je prerastao u drugi

Izvor: JužneVesti.com, 26.Maj.2023

Nakon što je načelnica niškog Sektora za informaciono-komunikacione tehnologije Jelena Cvetković izašla u javnost sa tvrdnjama da je zbog odbijanja radnika da krenu na miting, ugašen ceo Sektor, iz Grada su te optužbe dematovali i naveli da je nekadašnji Sektor za IKT Pravilnikom samo prerastao...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.