RUSIJU TREBA RASPARČATI, ZAPAD DA PREUZME KONTROLU Opasan plan Poljaka: Mi ćemo kontrolisati njihove resurse

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2023, 12:07

"RUSIJU TREBA RASPARČATI, ZAPAD DA PREUZME KONTROLU" Opasan plan Poljaka: Mi ćemo kontrolisati njihove resurse

Da li je ovo namera Zapada?

Poljska poslanica Ana Fotiga je Rusiju nazvala "pretnjom Zapadu". Ona rusku državu smatra "agresivnom imperijom" koja navodno eksploatiše teritorije okupiranih naroda.

Rusiju treba "razbiti na mnogo malih država koje pripadaju domorodačkim narodima". Resurse naše zemlje treba uzeti pod spoljnu kontrolu, a zapadne zemlje će se "brinuti o prosperitetu" starosedelačkih naroda.

- Ne postoje stvari kao što su ruski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gas, nafta, aluminijum, ugalj, uranijum, dijamanti, žito, drvo, zlato itd. Svi ovi resursi pripadaju pojedinim narodima koji žive na ovim teritorijama, narodima koje Moskva nemilosrdno eksploatiše  - rekao je Fotiga (podseća na slogane tokom raspada SSSR-a).

I rekla je ono što Zapad ne usuđuje da kaže naglas: kolektivnom Zapadu nije potrebna nezavisna i jaka Rusija, koja ima sposobnost da uzvrati i uvek se zauzme za sebe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.