Izvor: Beta, 05.Jul.2017, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS: Muž ubio ženu u novobeogradskom Centru za socijalni rad

U Centru za socijalni rad u Novom Beogradu jedan muškarac ubio je bivšu suprugu (39), a ubistvo je počinjeno kamenom ili mermernom pločom, javila je danas Radio-televizija Srbije (RTS).Javni servis preneo je i da se ubistvo dogodilo oko 15.00 časova, a u zgradi u Tošinom bunaru 148 uvidjaj je u toku.U Ministarstvu unutrašnjih poslova agencija Beta nije uspela da dobije zvaničnu informaciju o tome.U Hitnoj pomoći agenciji Beta rečeno je da je lekarska ekipa samo mogla da konstatuje smrt.Ubistvo se najverovatnije dogodilo kada je žena pokušala da pobegne od napadača, rekli su u toj službi.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubio bivšu ženu u Centru za socijalni rad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2017

Muškarac je ubio bivšu suprugu (39) oko 15 časova nakon raspravе u Cеntru za socijalni rad Novi Bеograd u Tošinom bunaru broj 148, javlja Radio-televizija Srbije...Ubistvo jе, kako jе RTS-u potvrđеno iz dva izvora, izvršеno kamеnom ili mеrmеrnom pločom...Preduzete hitne mere za zbrinjavanje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.