RRA potvrdila odluku o oduzimanju frekvencije TV Palma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2010, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RRA potvrdila odluku o oduzimanju frekvencije TV Palma

BEOGRAD - Savet Republičke radiodifuzne agencije (RRA) potvrdio je danas svoju raniju odluku o oduzimanju frekvencije televiziji Palma čiji je vlasnik Miodrag-Miki Vujović.

"Televizija Palma i dalje je bez dozvole", rekao je agenciji Beta zamenik predsednika Saveta RRA Goran Karadžić.

Vrhovni sud tražio je od Saveta RRA da preispita odluku kojom je televiziji Palma oduzeta frekvencija.

Karadžić je rekao da je Savet ponovo analizirao kompletnu situaciju u vezi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa oduzimanjem dozvole televiziji Palma.

"Sagledali smo sve aspekte i nakon rasprave, Savet RRA je doneo jednoglasnu odluku da se odbaci prigovor televizije Palma", rekao je Karadžić.

Televizija Palma je bez dozvole za emitovanje ostala pre dve i po godine.

Karadžić je naveo da je Savet RRA danas na osnovu izveštaja Ratela o emitovanju radijskog programa bez dozvole doneo odluku o sprovođenju zakonske procedure i prinudnog izvršenja odluka o zabrani piratskih emitera.

"Naše službe će protiv svih onih za koje je utvrđeno da nelegalno emituju program i za koje je Savet RRA danas doneo odluku i izvršiti tu odluku odlaskom na teren i gašenjem tih stanica. Danas smo doneli sedam, osam takvih odluka, a ukupno ima više od 100 izvršenja", rekao je Karadžić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TV Palma opet u etru?

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2010, 22:30

Savet Republičke radiodifuzne agencije na sednici u ponedeljak raspravljaće da li ovoj Televiziji Palma treba da bude vraćena ranije oduzeta dozvola za korišćenje regionalne frekvencije

Nastavak na Večernje novosti...

RRA: Nema frekvencije za TV Palmu

Izvor: B92, 25.Jan.2010

Beograd -- Savet Republičke radio-difuzne agencije (RRA) potvrdio je svoju raniju odluku o oduzimanju frekvencije televiziji Palma čiji je vlasnik Miodrag - Miki Vujović... "Televizija Palma i dalje je bez dozvole", rekao je agenciji Beta zamenik predsednika Saveta RRA Goran Karadžić. Vrhovni sud...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.