RODITELJI ŽRTAVA OGORČENI ZBOG PONAŠANJA MAJKE DEČAKA-UBICE! Grle jedni druge i plaču! Potresne scene u Palati pravde

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 13:55

RODITELJI ŽRTAVA OGORČENI ZBOG PONAŠANJA MAJKE DEČAKA-UBICE! Grle jedni druge i plaču! Potresne scene u Palati pravde

Pred početak suđenja roditeljima dečaka-ubice, ispred sudnice je izuzetno potresno, javlja reporter Srbije Danas.

Roditelji ubijene dece koji su došli na suđenje pozdravljaju se, grle i pružaju podršku jedni drugima. Majka dečaka-ubice, uz prisustvo advokata, bezizražajno posmatra zid i vrata sudnice dok čeka početak suđenja. Bez ikakvih emocija.

Kako saznajemo sa lica mesta, roditelji žrtava su ogorčeni, po ko zna koji put na ponašanje majke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << maloletnog ubice.

Podsetimo, otac dečaka ubice, optužen je da je izvršio krivično delo - teško delo protiv opšte sigurnosti jer je dete od 13 godina vodio u streljanu i učio da puca, kao i da nije adekvatno čuvao oružje u kući.

Dečak koji u vreme izvršenja ovog zločina nije imao navršenih 14 godina, pa samim tim nije krivično odgovoran, pucao je na svoje drugare iz dva očeva pištolja koja je uzeo 1. maja.

Potom ih je kobnog dana stavio u svoj ranac, otišao u školu i tokom prvog časa ubio 10 osoba i ranio još petoro dece i nastavnicu istorije.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.