RFZO demantovao netačne informacije: Država će pokriti sve troškove za ranjenu devojku

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 15:38

RFZO demantovao netačne informacije: "Država će pokriti sve troškove za ranjenu devojku"

RFZO se oglasio povodom pokrenute akcije sakupljanja novca za kupovinu proteze za N. V, devojku ranjenu u masakru kod Mladenovca.

Saopštenje Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje prenosimo u celosti:

"Povodom navoda da je pokrenuta akcija sakupljanja novca za kupovinu proteze za N. V, devojku ranjenu u masakru kod Mladenovca, Republički fond za zdravstveno osiguranje ističe da su sredstva za protezu za podlakticu već obezbeđena.

Kao što je ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najavila direktorka RFZO prof. dr Sanja Radojević Škodrić, država će pokriti sve troškove nabavke proteze l koju lekari budu preporučili, te nema potrebe da bilo ko sakuplja novac za to i da ovu tragediju koristi za političke svrhe".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RFZO povodom slučaja devojke ranjene u masakru kod Mladenovca: "Novac za protezu je već obezbeđen, nema potrebe da se za to skuplja novac"

Izvor: Blic, 13.Jun.2023

Povodom navoda da je pokrenuta akcija sakupljanja novca za kupovinu proteze za N. V, devojku ranjenu u masakru kod Mladenovca, Republički fond za zdravstveno osiguranje (RFZO) ističe da su sredstva za protezu za podlakticu već obezbeđena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.