Izvor: Piplmetar.rs, 23.Avg.2023, 11:30

RENOVIRAO DOM posle drame sa privatnim snimkom! Lazar Filipović pokazao nove detalje svoje oaze mira!

Tiktoker Lazar Filipović našao se u središtu interesovanja zbog privatnog klipa za koji tviteraši tvrde da se na njemu nalazi on, dok je on kratko poručio da se radi o nameštaljki.
Lazar Filipović (Foto: Instagram/lazarfilipovicc) • lazarfilipovicc / Instagram


Lazar je nakon ove drame nastavio neometano da se bavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << svojim poslom, te tako svakodnevno snima video zapise u kojima reklamira određene brendove, a usput je stigao i da renovira kupatilo u svom domu.
Lazar Filipović (Foto: Instagram/lazarfilipovicc)
Lazar Filipović je veoma bio ponosan na rezultat, te je sa pratiocima na Instagramu podelio „svojih ruku delo“, pri čemu je poručio svima da mogu na sličan način da „ožive“ ovu prostoriju u svom domu uz pomoć nekoliko detalja u vidu veštačkog zelenila.
Više fotografija pogledajte u galeriji koja sledi:
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.