RAZVODI SE FINSKA LEPOTICA: Ostaćemo najbolji prijatelji, zahvalni smo našoj voljenoj ćerki

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 18:23

RAZVODI SE FINSKA LEPOTICA: "Ostaćemo najbolji prijatelji, zahvalni smo našoj voljenoj ćerki"

Odlazeća premijerka Finske podnela zahtev za razvod braka

Odlazeća premijerka Finske Sana Marin podnela je zahtev za razvod braka, zajedno sa svojim dosadašnjim suprugom Markusom Raikonenom.

- Zahvalni smo na 19 zajedničkih godina i našoj voljenoj ćerki. Ostaćemo najbolji prijatelji - saopštili su Marin i Raikonen u odvojenim objavama na Instagramu, prenosi Rojters.

Njih dvoje su se venčali 2020. godine dok je Marin bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na funkciji premijerke i bavila se krizom izazvanom pandemijom virusa korone, navodi britanska agencija.

- Zajedno smo proživeli mladost, ušli u punoletstvo i postali roditelji našoj dragoj ćerki - napisala je Marin na Instagramu nakon venčanja sa Raikonenom u avgustu 2020. godine.

Sana Marin je postala najmlađa premijerka na svetu kada je tu dužnost preuzela 2019. godine, međutim njena Socijaldemokratska partija je prošlog meseca izgubila na parlamentarnim izborima u Finskoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.