RAZUMEŠ ZAŠTO SU TE PRIVELI? Objavljen snimak ispitivanja osumnjičene za ubistvo ruskog blogera (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 17:29

"RAZUMEŠ ZAŠTO SU TE PRIVELI?" Objavljen snimak ispitivanja osumnjičene za ubistvo ruskog blogera (VIDEO)

Više od 30 ljudi je ranjeno u eksploziji u Sankt Peterburgu u nedelju.

Ruske vlasti objavile su navodni snimak koji prikazuje Darju Trepovu na ispitivanju zbog ubistva blogera Vladlena Tatarskog, prenosi CNN.

Darija Trepova, osumnjičena da je umešana u eksploziju u kafiću u Sankt Peterburgu, u kojoj je poginuo bloger Vladlen Tatarski, uhapšena je, saopštio je ruski Istražni komitet.

Kako se može čuti na snimku, ona priznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je predala bistu Tatarskom koja je kasnije eksplodirala.

Međutim, u objavljenom snimku ona ne kaže da je znala da će doći do eksplozije, niti priznaje bilo kakvu drugu ulogu.

Russian Interior Ministry published video of interrogation of Daria Trepova

The circus show from the Russian Interior Ministry continues. Can you imagine an interrogation in Russia after a "terrorist attack" where the main suspect says: "I'll tell you later"? If not, watch this… pic.twitter.com/BKFFMmhFSb

— NEXTA (@nexta_tv) April 3, 2023

- Razumeš li zašto su te priveli - pitali su nadležni Trepovu.

- Rekla bih zato što sam se našla na mestu ubistva Vladlena Tatarskog. Donela sam tamo figuricu koja je eksplodirala - odgovorila je.

- Ko ti ju je dao - pitaju je, na šta ona odgovara pitanjem: "Mogu li to kasnije objasniti?"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.