RAZMIŠLJA O BUDUĆNOSTI: Durent želi da igra do 40 godine

Izvor: Kurir, 31.Jan.2014, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZMIŠLJA O BUDUĆNOSTI: Durent želi da igra do 40 godine

Durant nas je već navikao da čini neverovatne stvari. On je ove sezone na šest utakmica ubacio 40 ili više poena i glavni je kandidat za trofej najboljeg igrača u regularnom delu sezone

Košarkaš Kevin Durent izjavio je da želi da igra za ekipu Oklahoma siti tandera do svoje 40 godine.

Pomalo je čudno čuti igrača od 25 godina da priča o tome, jer će ta tema biti aktuelna pred start sezone 2028/29.

To bi u svakom slučaju bilo neverovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dostignuće, ali Durent nas je već navikao da čini neverovatne stvari. On je ove sezone na šest utakmica ubacio 40 ili više poena i glavni je kandidat za trofej najboljeg igrača u regularnom delu sezone (MVP).

Zanimljivo je da su u prošloj deceniji u NBA ligi igrala samo sedmorica igrača starijih od 40 godina – Dikembe Mutombo, Kevin Vilis, Čarls Oukli, Klif Robinson, Karl Meloun, Kurt Tomas i Grent Hil.

Šestorica su bili centri, dok je Hill jedini spoljni igrač na listi. Ako se to uzme u obzir Durenta u nastavku karijere definitivno očekuje težak zadatak.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAZMIŠLJA O BUDUĆNOSTI: Durent želi da igra do 40 godine

Izvor: Dzungla.org, 31.Jan.2014

Durant nas je već navikao da čini neverovatne stvari. On je ove sezone na šest utakmica ubacio 40 ili više poena i glavni je kandidat za trofej najboljeg igrača u regularnom delu sezone OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.