RAZBILI TRAGAČA KAO ZVEČKU - BRILJANTNA PARTIJA U POTERI: Milica ih nije stigla, osvojili pozamašnu svotu novca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 00:25

RAZBILI TRAGAČA KAO ZVEČKU - BRILJANTNA PARTIJA U "POTERI": Milica ih nije stigla, osvojili pozamašnu svotu novca!

Na kraju, Branislav, Predrag, Dušan borili su se za ukupnu svotu od 800.000 dinara

Na prvom programu RTS-a prikazana je još jedno izdanje "Potere", u kojem su ovog puta slavili takmičari. Učesnici su pokazali dobro znanje i u finalnoj igri se borili za osvajanje pozamašne sume novca, čak 800.000 dinara.

Prvo je Dušan osvojio 60.000 dinara, a zatim je na scenu stupio Predrag, koji se posebno istakao znanjem i "odneo" 500.000 dinara.

Branislav je takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio odličan i zaradio 240.000 dinara. Nažalost, Zorica nije prošla u finalnu "Poteru", budući da ju je ovonedeljni tragač, Milica Jokanović, "stigla".

.

Milica Jokanović nije uspela da ih stigne, tako da je novac otišao takmičarima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.