RAZBIJENA NARKO GRUPA NA JUGU SRBIJE: Uhapšena devetorica osumnjičenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 18:29

RAZBIJENA NARKO GRUPA NA JUGU SRBIJE: Uhapšena devetorica osumnjičenih

Osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno zadržavanje do 48 časova

Uspešnom akcijom Višeg javnog tužilaštva u Nišu, Uprave kriminalističke policije MUP-a i policijskih uprava u Nišu, Prokuplju i Zaječaru, zaplenjeno je 3,5 kilograma marihuane a devet osoba je uhapšeno.

Kako je saopštilo Više javno tužilaštvo lišeni su slobode N.S., M.S., M.S., D.A., S.N., svi iz Niša i N.C. iz sela Krušce, zbog osnova sumnje da su kao grupa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u dužem vremenskom periodu distribuirali opojnu drogu marihuanu, čime su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Lisice na ruke stavljene su i M.M. iz sela Malošište zbog istog krivičnog dela, kao i D.A. iz Niša kome se na teret stavlja dodatno i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija s obzirom da su pretresom njegovog stana pronađena i 42 metka. Uhapšen je i M.K. iz Niša, koji se sumnjiči za neovlašćeno držanje opojnih droga.

, a nakon saslušanja, na predlog tužilaštva Viši sud je protiv osumnjičenih D.A., S.N., N.C. i D.A. odredio pritvor, dok će N.S., M.S. i M.S. biti salsušani u toku večeri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.