RAT SE NEĆE ZAUSTAVITI: Portparol IDF-a otkriva šta je sada moralna obaveza svakog izraelskog vojnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2023, 08:07

RAT SE NEĆE ZAUSTAVITI: Portparol IDF-a otkriva šta je sada moralna obaveza svakog izraelskog vojnika

Još uvek traje primirje

Portparol izraelskih odbrambenih snaga (IDF) Danijel Hagari rekao je da je žena Elma Avraham (84), odvedena u bolnicu u gradu Ber Ševa u teškom zdravstvenom stanju.

- Elma, koja se vratila iz zarobljeništva u teškom je stanju, odmah je prebačena helikopterom u bolnicu. Evakuisale su je trupe IDF dok je još bila u Gazi - rekao je Hagari, prenosi Tajms of Izrael.

On je rekao da je zbog "medicinskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razloga" i bezbednosti osolobođenih talaca, 13 osoba ispraćeno iz Gaze u pratnji specijalnih snaga u blizini opštine Beri, u saradnji sa egipatskim bezbednosnim vlastima.

Hagari je rekao i da se rat neće zaustaviti dok se svi taoci ne oslobode.

- Ovo je moralna obaveza svakog izraelskog vojnika i vojnog establišmenta - poručio je Hagari.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.