RASPISANA POTERNICA: Nagrada od 20.000 dolara za informacije o osumnjičenima za ubistvo mladića srpskog porekla (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 18:37

RASPISANA POTERNICA: Nagrada od 20.000 dolara za informacije o osumnjičenima za ubistvo mladića srpskog porekla (FOTO)

Osumnjičeni su preko lica imali zaštitne maske pa je teško raspoznati njihov identitet.

Policija u Filadelfiji objavila je snimke osumnjičenih za ubistvo Milana Lončara, 25-godišnjeg momka srpskog porekla koji je juče ubijen nedaleko od svoje kuće dok je šetao psa.

Uz slike i snimke osumnjičenih za ubistvo obećana je i nagrada od 20.000 dolara onome ko ima bilo kakve informacije o počiniocima ovog svirepog zločina.

Na slikama i snimcima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se vidi da su dvojica osumnjičenih nosili farmerke i patike kao i crne zimske jakne sa kapuljačama, a preko lica su imali zaštitne maske te je njihov identitet teško raspoznati.

Mladić je šetao svog psa u četvrti Breveritaun i kada je skrenuo u Ulici Džeferson oko 19 sati, prišla su mu dva muškarca i pokušala da ga opljačkaju, saopštila je juče policija.

- Snimak razbojništva zabeležen je i na video nadzoru. Na snimcima smo videli kako pljačkaši pretresaju Lončarove džepove. Ubrzo nakon toga je jedan od muškaraca otvorio vatru i pogodio žrtvu u grudi. Za sada je poznato da nije bilo tuče - rekao je Skot Smol inspektor policije u Filadelfiji.

Find these subhumans. Milan Loncar deserves justice. pic.twitter.com/A0NM1tPCIp

— BIG MAN ON CAMPUS (@JeffNadu) January 15, 2021

Policija je pronašla nesrećnog mladića u lokvi krvi u polusvesnom stanju. Iako ranjen, i dalje je stezao povodac na kojem je bio njegov pas, rekli su istražitelji.

Lončar je hitno prevezen u Univerzitetsku bolnicu Templ, gde je uprkos svim naporima lekara proglašen mrtvim u 19.30 sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.