Izvor: Blic, 15.Jan.2021, 01:11

UBIJEN DOK JE ŠETAO PSA Milana (25) su presreli razbojnici i pokušali da ga opljačkaju, a onda je jedan od njih uzeo pištolj

Milan Lončar, 25-godišnjak srpskog porekla, ubijen je sinoć dok je šetao psa nedaleko od svoje kuće u Filadelfiji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MLADIĆ SRPSKOG POREKLA (25) UPUCAN U AMERICI: Brutalno ubijen nasred ulice u Filadelfiji, ubice snimljene (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021

Mladić je šetao svog psa u četvrti Breveritaun i kada je skrenuo u Ulici Džeferson oko 19 sati, prišla su mu dva muškarca i pokušala da ga opljačkaju..Milan Lončar, 25-godišnjak srpskog porekla, ubijen je sinoć dok je šetao psa nedaleko od svoje kuće u Filadelfiji..., saopštila je policija...-...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NJIH TRAŽE ZBOG UBISTVA MILANA LONČARA Nudi se nagrada od 20.000 dolara za informacije o osumnjičenima da su pucali u grudi mladiću srpskog porekla u Filadelfiji (FOTO)

Izvor: Blic, 15.Jan.2021

Policija u Filadelfiji objavila je snimke osumnjičenih za ubistvo Milana Lončara, 25-godišnjeg momka srpskog porekla koji je juče ubijen nedaleko od svoje kuće dok je šetao psa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.