RASKRINKAN JOŠ JEDAN KURTIJEV PAKLENI PLAN Ovako zastrašuje Srbe na severu - Vučić pokazao najnoviju mapu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 14:43

RASKRINKAN JOŠ JEDAN KURTIJEV PAKLENI PLAN Ovako zastrašuje Srbe na severu - Vučić pokazao najnoviju mapu (FOTO)

Predsednik Vučić je danas imao važno obraćanje povodom situacije u južnoj srpskoj pokrajini.

Predsednik Vučić je pokazao najnoviju mapu od jutros i nabrojao sve tačke i imena mesta koje su zauzeli na severu da Srbi više nikad tu ne mogu da podignu barikade ili da tu prođe neophodna roba poput lekova, što će i dokazati.

- Pokazaću vam mapu jednu. Dugi deo akcije, u kojoj pokušavaju da dodatno zastraše Srbe na severu. Ovo vam je poslednja mapa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od jutros sa stanjem i sa svim onim što je tzv. kosovska policija koja nema nikakvo pravo da u takvom sastavu bude na severu KiM - rekao je Vučić i dodao koje su sve tačke u pitanju:

Zauzeli su sledeće tačke - Jarinje, Šarpelj, Tusniće, Bare, Lešak, Belo brdo, Stanulovići, Štava, Dren, Jošanica, Slatina, Bistrički most, Izvori, Gazivode, Banje, Brnjak, Zlatare, Lučki most... - naveo je Vučić sve tačke iscrtane na mapi koju je pokazao.

Predsednik je rekao da je cilj toga da Srbi više ne mogu da podignu barikade, da bi sprečili svaki uvoz robe da bi Srbi ostali bez hrane i lekova, da bi uneli potpuni strah u svaku srpsku kuću i ne bi li mogli da skupom kupovinom onih bednih Srba koji bi uradili nešo protiv svog naroda, a sve za okupatora, kojih je na svu sreću malo.

Što se naših daljih planova tiče povodom toga, predsednik ističe da je prioritet sastanak sa NATO-om i zahtev SB UN.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.