RAKIĆ POSLAO PORUKU POVODOM SITUACIJE NA KIM: Ne nasedajmo na provokacije, treba nam mir i nastavak dijaloga

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2022, 13:11

RAKIĆ POSLAO PORUKU POVODOM SITUACIJE NA KIM: Ne nasedajmo na provokacije, treba nam mir i nastavak dijaloga

Predsednik Srpske liste, Goran Rakić, pozvao je danas građane na mir i suzdržanost, i zatražio puštanje naših ljudi koji su uhapšeni prethodnih dana.

- U ime Srpske liste i svoje lično ime pozivam sve građane na mir i suzdržanost. Da ne nasedamo na provokacije - istakao je Rakić.

On je dodao da nam je svima potreban mir i nastavak dijaloga kako bi se dao prostor pregovaračima koji bi kroz dijalog došli do rešenja ove situacije, a ne kroz jednostrane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poteze.

- U tom smislu želimo da se naši uhapšeni sugrađani puste, jer su svi svesni da se radi o montiranim optužbama, ali zahtevamo i da se spreči bilo kakav upad kosovskih policijskih ili drugih jedinica na sever Kosova i Metohije - istakao je predsednik Srpske liste.

On poziva građane da omoguće KFORU i EULEKSU kretanje jer je njihovo prisustvo u skladu sa ranije usvojenim međunarodnim sporazumima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rakić: Kurti večeras šalje Rosu na sever Kosova i Metohije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2022

Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je da je, prema informacijama koje ima, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti na sednici sa svojim bezbednosnim strukturama najavio da će večeras poslati do zuba naoružane Rosu i ostale jedinice na sever Kosova i Metohije da progoni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.