RADUJ SE S ANĐELIMA, NAMA POŠALJI UTEHU Potresne oproštajne poruke od devojčice (10) iz Inđije koja je podlegla povredama

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2019, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"RADUJ SE S ANĐELIMA, NAMA POŠALJI UTEHU" Potresne oproštajne poruke od devojčice (10) iz Inđije koja je podlegla povredama

Devojčica D. Ć. (10) iz Inđije podlegla je stravičnim povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći nakon 15 dugih dana besomučne borbe za život

- Anđele naš, otišao si nam u svet gde nema bola, tuge i uzdisaja. Raduj se sa anđelima na nebu i pošalji roditeljima, bratu, rodbini, kumovima, prijateljima i svima koji su bili uz tebe utehu. Ljubi te kuma.

Ovim rečima od desetogodišnje D. Ć. iz Inđije poslednji put su se oprostili na društvenim mrežama prijatelji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njenih roditelja, komentarišući fotografiju koju je objavio njen otac uz potresnu poruku: "Najvažniju bitku u životu jutros je izgubila, neka te anđeli čuvaju zlato moje".

u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu.

D. Ć. je povređena kada je pijani vozač naleteo na automobil kojim je unpravljao njen deda Vojin (77). On je mestu podlegao povredama, a nesrećno dete prevezeno je u bolnicu u kojoj je provela poslednje dve nedelje svog života.

Veliki broj neutešnih članova porodice, rodbine i prijatelja njenih roditelja opraštaju se potresnim porukama na društvenim mrežama.

- Samo si ti znala iskreno da me zagrliš i iskreno da mi se nasmeješ... Dušo moja mala, slatka.. Nikada te neću zaboraviti, anđele - navedeno je ispod fotografije na kojoj je devojčica.

Podsećanja radi, na automobil u kom su bili desetogodišnja devojčica i njen deda Vojin (77) u alkoholisanom stanju je naleteo Vladimir P. (32) kome je neposredno nakon nesreće izmereno 2,12 promila alkohola u krvi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.