RADNO VREME U BEOGRADU TOKOM PRAZNIKA: Gradski prevoz po nedeljnom redu vožnje, a evo kako će raditi pošte, apoteke...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 09:46

RADNO VREME U BEOGRADU TOKOM PRAZNIKA: Gradski prevoz po nedeljnom redu vožnje, a evo kako će raditi pošte, apoteke...

Evo šta će sve raditi u Beogradu tokom praznika.

Ekipe JKP "Parking servis" neće naplaćivati parking u zoniranim delovima grada u subotu, nedelju i ponedeljak, a tokom vaskršnjih praznika neprekidno će raditi pet apoteka i dve poslovnice pošte.

Gradski prevoz u nedelju i ponedeljak saobraćaće po nedeljnom redu vožnje.

Hipermarketi, supermarketi i male prodavnice u subotu će raditi uobičajeno, u nedelju će većina biti zatvorena, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ponedeljak važi standardno radno vreme. Tržni centri u subotu i ponedeljak rade kao i inače, dok će na Vaskrs biti zatvoreni, samo će u pojedinim šoping molovima biti otvoreni bioskopi.

Ukupno pet apoteka "Beograd" će tokom dana praznika primati kupce 24 sata. One u centru prestonice, u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, na Bulevaru maršala Tolbuhina broj 30 na Novom Beogradu i lazarevačka u Dr Đorđa Kovačevića 27.

Beograđani će po sveže voće i povrće, sir, kajmak, jaja i ostale potrepštine sa pijace u subotu i ponedeljak moći da kupuju od 6.00 do 19.00 časova. Većina tržnica će u prestonici na Vaskrs biti zatvorena, sem pijaca "Banovo brdo", "Zemun", "Bele vode" i "Dušanovac" koje će tokom nedelje biti otvorene od 6.00 do 14.00. "Buvljak" u subotu radi kao i inače, a u nedelju i ponedeljak neće raditi.

Gradski i međugradski prevoz će tokom praznika saobraćati po izmenjenom redu vožnje. U nedelju i ponedeljak vozila javnog gradskog prevoza saobraćaće po nedeljnom redu vožnje, u subotu će na snazi biti subotnji plan.

Radnici "Parking servisa" neće naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima prestonice do ponedeljka. U istom periodu biće zatvorene i poslovnice Korisničkog servisa u ulicama Takovska 31, Mileševska 51 i Bulevar Milutina Milankovića 134g. Javne garaže fnkcionisaće uobičajeno, kao i Služba za prenos vozila.

Tokom prazničnih dana, do 17. aprila, u Beogradu će raditi dežurne pošte. Poslovnica u Takovskoj i na aerodromu "Nikola Tesla" do ponedeljka radiće non-stop.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.