Putnički vozovi ponovo saobraćaju za Mađarsku

Izvor: RTS, 01.Jul.2020, 09:47

Putnički vozovi ponovo saobraćaju za Mađarsku

Preduzeće "Srbijavoz" najavilo je da putnički vozovi od danas ponovo saobraćaju za Mađarsku, do Budimpešte.
Uspostavlja se saobraćaj međunarodnog voza na relaciji Novi Sad - Budimpešta Keleti, tako što će voz koji iz Novog Sada za Budimpeštu polazi u 11.00, kao i iz Budimpešte za Novi Sad u 11.57, saobraćati do i od stanice Kelebije, odakle će biti organizovano presedanje za one koji nastavljaju putovanje.
"Srbijavoz" apeluje na sve putnike da se, kao i do sada, ponašaju odgovorno i u skladu sa preporukama, uz obavezno korišćenje zaštitne maske prilikom putovanja, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Putnički vozovi iz Novog Sada od danas ponovo saobraćaju za Mađarsku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2020

Međunarodni putnički voz od Novog Sada do Budimpešte posle višemesečne pauze, ponovo je počeo sa prevozom putnika rečeno je u preduzeću "Srbija voz"...Voz je danas počeo svoje putovanje iz Novog Sada za Budimpeštu sa startom u 11 časova, kao i iz Budimpešte za Novi Sad u 11:57. Voz će saobraćati...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.