Putnički vozovi od 1. jula iz Novog Sada za Mađarsku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2020, 16:13

Putnički vozovi od 1. jula iz Novog Sada za Mađarsku

Putnički vozovi će od 1. jula ponovo saobraćati za Mađarsku, do Budimpešte, najavilo je preduzeće Srbija voz.

Uspostavlja se saobraćaj međunarodnog voza na relaciji Novi Sad - Budimpešta Keleti, tako što će voz koji iz Novog Sada za Budimpeštu polazi u 11:00 časova, kao i iz Budimpešte za Novi Sad u 11:57 časova, saobraćati do i od stanice Kelebije, odakle će biti organizovano presedanje za one koji nastavljaju putovanje.

Srbija voz apeluje na sve putnike da se, kao i do sada, ponašaju odgovorno i u skladu sa preporukama, uz obavezno korišćenje zaštitne maske prilikom putovanja, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putnički vozovi od 1. jula PONOVO saobraćaju za MAĐARSKU

Izvor: Blic, 30.Jun.2020

Putnički vozovi će od 1. jula ponovo saobraćati za Mađarsku, do Budimpešte, najavilo je preduzeće Srbija voz.

Nastavak na Blic...

OBNAVLJA SE ŽELEZNIČKI SAOBRAĆAJ ZA BUDIMPEŠTU: Od 1. jula vozovi do mađarske prestonice

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020

Srbija voz apeluje na sve putnike da se, kao i do sada, ponašaju odgovorno i u skladu sa preporukama, uz obavezno korišćenje zaštitne maske prilikom putovanja..Putnički vozovi će od 1. jula ponovo saobraćati za Mađarsku, do Budimpešte, najavilo je preduzeće Srbija voz...Uspostavlja se saobraćaj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.