Putnička vozila na graničnim prelazima čekaju do 60 minuta - osim na Špiljanima

Izvor: B92, 05.Maj.2019, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putnička vozila na graničnim prelazima čekaju do 60 minuta - osim na Špiljanima

Beograd -- Putnička vozila na graničnim prelazima čekaju na ulasku i izlasku iz Srbije od 30 do 60 minuta, osim na Špiljanima, gde se pri ulasku u zemlju zadržavaju 2 sata

Prema najnovijim informacijma Uprave granične policije, zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaz su:

Batrovci, na izlaz i ulaz čekanja su po 30 minuta

Bogojevo, izlaz, 60 minuta.

Sremska Rača, na izlaz i ulaz čekanja su po 60 minuta

Špiljani, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na izlaz se čeka 60 minuta, a na ulaz u Srbiju 120 minuta.

Zadržavanja za teretna vozila su na prelazu Šid za izlaz 120 minuta, a na Batrovcima na izlazu 60 minuta.

Oblačno vreme ponegde sa kratkotrajnim pljuskovima i pojačan saobraćaj vozači mogu očekivati na svim autoputevima i glavnim magistralnim putnim pravcima, a posebno na onim koji vode ga većim gradovima i naseljenim mestima, naveo je AMS S.

Zbog očekivano većeg broja vozila u kasnim popodnevnim satima vozači moraju biti spremni na usporenu vožnju na deonicama gde su započeti radovi, ali i na onim mestima gde se uobičajeno stvaraju gužve i kolone.

To mogu biti deonice na ibarskoj magistrali kod Lazarevca i Stepojevca, pri uključenju na auto-put kod Preljine ka Ljigu ili na obilaznici oko Beograda, kaže se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.