Putinov razvod iznenađenje za Rusiju

Izvor: Blic, 07.Jun.2013, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putinov razvod iznenađenje za Rusiju

Najava ruskog predsednik Vladimira Puta da se razvodi od supruge Ljudmile s kojom je u braku 30 godina, izazvala je iznenadjenje u Rusiji.

Mediji danas javljaju da nije bila tajna u ruskim vlastima kao i kod naroda da Ljudmila Putina, nekad stjujardesa, nikada nije volela javni život i da je njihov brak već odavno bio doveden u pitanje.

Medjutim, javno saopštavanje o razvodu je razbilo tabu koji već dugo postoji o privatnim životima rukovodilaca u Rusiji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
- Za Rusiju je to apsolutni presedan - rekla je bivša članica stranke na vlasti Olga Kričtanovskaja.

- Tokom protekla dva veka, nijedan ruski rukovodilac nije otkrivao detalje privatnog života - dodala ona.

Putin je dugo krio detalje svog privatnog života, ali su počele da kruže priče da je imao vezu sa gimnastičarkom Alinom Kabajevom.

Neki mediji su spekulisali da imaju i dete.

Poslednjih nekoliko godina, Putin se pojavljivao sam na ceremonijama i zvaničnim skupovima i putovanjima u inostranstvu, iako je prisustvo prve dame uvek očekivano.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najava o Putinovom razvodu iznenađenje za Rusiju

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jun.2013

Najava ruskog predsjednik Vladimira Putina da se razvodi od supruge Ljudmile s kojom je u braku 30 godina, izazvala je iznenađenje u Rusiji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.