Putin o intervjuu sa Karlsonom: Nisam bio spreman... nisam zadovoljan

Izvor: B92, 15.Feb.2024, 14:51

Putin o intervjuu sa Karlsonom: Nisam bio spreman... nisam zadovoljan

Ruski predsednik, Vladimir Putin je rekao da je iznenađen što ga američki novinar, Taker Karlson, nije više prekidao tokom intervjua.

Vladimir Putin je kritikovao bivšeg voditelja Foks njuza Takera Karlsona zbog nedostatka "oštrih" pitanja u svom intervjuu prošle nedelje u Moskvi.

Kremlj je saopštio da je Putin pristao na intervju sa Karlsonom jer se njegov nedostatak kritike ruske invazije tokom njegovog prikazivanja na Foks njuzu razlikovao od "jednostranog" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izveštavanja o sukobu u Ukrajini od strane mnogih novinskih kuća, pri čemu su zapadne zemlje potrošile milijarde funti da pomogne Ukrajini u borbi protiv Putinovih snaga.

Uprkos scenskoj prirodi intervjua, Putin je u razgovoru sa prokremljanskim novinarom Pavlom Zarubinom rekao da je želeo da se Karlson ponaša "agresivnije", dajući mu barem priliku da odgovori isto tako jasno.

"Iskreno rečeno, mislio sam da će se ponašati agresivno i postavljati takozvana oštra pitanja. Nisam bio samo spreman za ovo, već sam to želeo, jer bi mi to dalo priliku da odgovorim na isti način", rekao je ruski predsednik.

Putin je rekao da je iznenađen i što ga bivši voditelj Foksovih vesti nije više prekidao.

"Iskreno, nisam u potpunosti zadovoljan ovim intervjuom", zaključio je Putin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.