Putin i Tramp na istoj ceremoniji u Francuskoj! Nema planova o sastanku

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2018, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Tramp na istoj ceremoniji u Francuskoj! Nema planova o sastanku

Nije se govorilo o susretu dva predsednika

Kremlj je danas saopštio da ruski predsednik Vladimir Putin ide u Pariz na ceremoniju obeležavanja 100 godina od završetka Prvog svetskog rata, kojoj će prisustvovati i američki predsednik Donald Tramp, ali da njihov susret nije u planu.

Putinov savetnik za spoljnu politiku Jurij Ušakov rekao je da će Putin boraviti u Parizu 11. novembra, kada i Tramp istim povodom.

Upitan da li bi se Putin i Tramp mogli sastati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Parizu, Ušakov je rekao da nije bilo razgovora o njihovom mogućem susretu.

Putin i Tramp susreli su se u julu u Helsinkiju, posle čega je američki Tramp bio suočen sa kritikama da se nije suprotstavio Putinu u vezi optužbi o ruskom mešanju u američku predsedničku kampanju 2016. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.