Izvor: RTS, 14.Avg.2020, 14:19

"Putevi Srbije" o izmenama u režimu saobraćaja zbog radova

Zbog radova na deonici auto-putu Vrčin-Mali Požarevac do 28.avgusta za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka, smera Mali Požarevac-Vrčin. Saobraćaj se odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.
Obustavljen je saobraćaj na deonici Kula - Vrbas zbog radova na sanaciji mosta preko Velikog Bačkog kanala i radovi će trajati do 10. septembra, a alternativni putni pravac kroz naseljno mesto Kula i to: Ul. Industrijska Zona - Ul. Petra Drapšina >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << - Ul. Velja Vlahovića.
Radovi su i na deonici Neštin-Rakovac na putnom objektu (propustu), a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila na izvedenoj devijaciji.
Zbog popravke mosta na Mišači saobraćaj se na putu Markovac - Aranđelovac do 15. septembra odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, uz upotrebu semafora.
Alternativni putni pravac: Mladenovac -Belosavci - kružni tok u Krćevcu - Aranđelovac.
Na Obilaznici oko Beograda izmenjen je režim saobraćaja zbog izgradnje leve kolovozne trake u zoni petlje Orlovača, pa je za saobraćaj zatvoreno isključenje i uključenje sa Ibarske magistrale u smeru ka Ostružnici.
Preporučeni alternativni putni pravac iz Beograda ka Ostružnici i Novom Sadu je Obrenovački put i put za Železnik, a ka Beogradu (iz pravca Valjeva) auto-put Miloš Veliki.
Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.
Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju 60 minuta, koliko se čeka i na prelazu Kotroman.
 
 
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.