Izvor: Nezavisne Novine, 09.Apr.2015, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u sudu, jedna osoba poginula

MILANO - Jedan muškarac pucao je u zgradi suda u italijanskom gradu Milanu i ubio najmanje jednu osobu, rekli su policija i sudski zvaničnici.

Policija je saopštila da je napadač tuženi u slučaju bankrota.

Predsjedavajući apelacionog suda Đovani Kancio rekao je da je poginula najmanje jedna osoba i da je napadač u bjekstvu, ali je navjerovatnije i dalje u zgradi suda, javila je Ansa.

Tužilac je rekao da su dvije osobe poginule, a jedna ranjena u pucnjavi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milano: U pucnjavi u sudu ubijene tri osobe

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Apr.2015

Dvije osobe ubijene su kada je jedan muškarac danas pucao u zgradi suda u Milanu, a među žrtvama je sudija, rekli su zvaničnici...Službe za vanredne situacije i visoki sudski zvaničnik rekli su da su u pucnjavi u zgradi suda ubijene dvije osobe...Napadač, kome je suđeno zbog stečaja, još je...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Optuženi u slučaju stečaja ubio svedoka, advokata i sudiju ispred sudnice

Izvor: Večernje novosti, 09.Apr.2015

Najmanje tri osobe su poginule u pucnjavi ispred zgrade Palate pravde u Milanu, saznaju svetski mediji.Kako navodi Rojters, napadač je optuženi Klaudio Điardelo u slučaju stečaja, koji je pucao na svedoka u procesu protiv njega. U pucnjavi je stradali sudija Fernando Ćampi, advokat Klaris Kaprijani,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.