Pucnjava u crkvi, ubijena žena koja je otvorila vatru FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 12.Feb.2024, 08:15

Pucnjava u crkvi, ubijena žena koja je otvorila vatru FOTO/VIDEO

Dve osobe su ranjene, među njima i petogodišnji dečak koji je u kritičnom stanju, nakon što je žena odevena u mantil otvorila vatru iz pištolja.

Vatru je otvorila u velikoj crkvi TV zvezde-propovednika u Teksasu, Džoela Ostina.

Ranjeni su petogodišnji dečak i muškarac star 57 godina.

Dečak je prevezen u lokalnu dečju bolnicu u Hjustonu, dok je muškarac u stabilnom stanju, a pogođen je u kuk.

Dvojica policajca, koji nisu bili na dužnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a radili su kao obezbeđenje u crkvi, uzvratili su vatru i ubili ženu napadača, prenosi AP.

Do incidenta je došlo juče nešto pre 14 sati u gradu Hjustonu, kada je žena ušla u veliku crkvu Lejkvud, koja može da primi 16.000 ljudi.

AP dodaje da su detalji sukoba u crkvi nejasni, kao i da policija nije objavila identitet žene napadača niti mogući motiv.

Šef policije Hjustona Troj Finer izjavio je da je "tragedija mogla da bude mnogo gora" da se dvojica policajaca nisu suprotstavili ženi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Žena ubijena nakon što je otvorila vatru u crkvi, ranjeno dvoje

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2024

Dvije osobe su ranjene, među njima i petogodišnji dječak koji je u kritičnom stanju, nakon što je žena odjevena u mantil otvorila vatru iz pištolja u velikoj crkvi TV zvijezde-propovjednika u Teksasu, Džoela Ostina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.