Pucnjava u Nišu: Sedeli su za stolom i pili, a onda je jedan izvadio pištolj i ranio prijatelja u nogu

Izvor: Telegraf.rs, 17.Apr.2017, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Nišu: Sedeli su za stolom i pili, a onda je jedan izvadio pištolj i ranio prijatelja u nogu

A.M. (35) iz Pukovca ranjen je sinoć u pucnjavi u ovom doljevačkom selu. On je zadobio povredu butine i zadržan je na lečenju na niškoj Hirurškoj klinici i nije životno ugrožen.

Kako saznajemo, pucnjavi je prethodila svađa između napadača i žrtve.

- Njih dvojica su sa još nekolicinom poznanika bili u centru sela gde su zajedno pili, kada je došlo do svađe. Napadač je pucao iz pištolja i A.M. pogodio u nogu. Njegovi prijatelji su ga prebacili do niškog Kliničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << centra gde je ustanovljeno da je potrebno bolničko lečenje - kažu naši sagovornici iz istrage i dodaju da je napadač pobegao i da je u toku intenzivna potraga za njim.

U niškoj policiji potvrđuju da su u 19.55 dobili poziv iz niškog Urgentnog centra da imaju pacijenta sa ranom od vatrenog oružja.

- Obavljen je uviđaj, a o ovom dogadjaju obavešteno je i Više javno tužilaštvo - rečeno je u niškoj Policijskoj upravi.

(D. R.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u centru Pukovca: Pio sa prijateljem, pa ga ranio

Izvor: BKTV News, 17.Apr.2017

U pucnjavi koja se dogodila sinoć oko 20 sati ranjen je A.M. (35) iz Pukovca. ..Do pucnjave je došlo u centru Pukovca, odnosno naselja u opštini Doljevac, nakon rasprave i svađe, a prema nezvaničnim informacijama napadač i ranjeni muškarac su prethodno zajedno sedeli i pili. Policija je identifikovala...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.