Pucnjava u Americi, pet osoba ranjeno VIDEO

Izvor: B92, 29.Jul.2023, 12:43

Pucnjava u Americi, pet osoba ranjeno VIDEO

Petoro ljudi je ranjeno u pucnjavi koja se u petak uveče dogodila u samoposluzi Sejfvej, u gradu Sijetlu na severozapadu SAD.

Gradonačelnik Brus Harel prokomentarisao je to konstatacijom da je "previše oružja u pogrešnim rukama".

Incident se dogodio u delu grada Rajner Bič, a žrtve su četiri muškarca i jedna žena, potvrdio je šef policije Sijetla, Adrijan Dijaz, na brifingu za medije, prenosi britanski portal Mejl onlajn.

Dvoje ranjenih su u kritičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stanju u medicinskom centru Harborvju, a dvoje su stabilno, dok je jedan povređeni zbrinut na licu mesta i brzo je pušten na kućni oporavak, prenosi Tanjug.

Na video snimku objavljenom sa lica mesta, vidi se kako policajci pomažu žrtvi koja je upucana unutar samoposluge.

Pucnjava je izbila tokom događaja koji je organizovala Inicijativa za bezbednost zajednice u Sijetlu, a koja nastoji da stvori bezbedne gradske oaze za žitelje Sijetla, grada koji ima visoku stopu kriminaliteta.

Nema izveštaja da je osumnjičeni za ovu pucnjavu priveden ili da je u pritvoru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.