Pucao vozaču u srce posle udesa

Izvor: B92, 01.Okt.2014, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucao vozaču u srce posle udesa

U selu Ranutovac u okolini Vranja oko 11.30 dogodio se stravičan zločin, kada je jedan muškarac pucao u srce čoveku s kojim se prethodno sudario automobilom.

Vozač "reno klia" udario je na lokalnom putu u auto "jugo florida", kojim je upravljao osumnjičeni za ubistvo. "OK radio" iz Vranja javlja da je ukupna šteta bila manja od 1.000 dinara.

Posle udesa došlo je do svađe, tokom koje je vozač "jugo floride“ iz sela Žitorađe kod Hana, koji je u vozilu bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa suprugom i dvoje dece, izašao iz svog automobila i pištoljem "tetejcem" pucao direktno u srce vozaču drugog vozila.

Nakon zločina, vozač "floride" je bacio pištolj i ostao na putu, pored svog vozila.

"Na državnom putu drugog reda kod Vranja, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj nije bilo povređenih. Sumnja se da je nakon sudara i kraće rasprave, vozač Srđan Aleksić pištoljem koji je legalno posedovao, usmrtio Ljubišu Nikolića. Uviđaj su izvršili zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju i policijski službenici Policijske uprave u Vranju", rekao je za "OK radio" portparol Policijske uprave Vranje Dragan Stamenković.

"Reno" je, prema saznajima "Blica", francuskih registracija, a vozio ga je muškarac star oko 45 godina, rodom iz Leskovca.

Šteta na automobilu, kako su procenili saobraćajci, manja je od 1.000 dinara, jer je samo ogreban deo zadnjeg branika i tako stare „floride“.

Saobraćaj na magistralnom putu Vranje – Niš više od dva sata odvijao se veoma otežano, jer su se vozila preusmeravala na autoput koji je još uvek u izgradnji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubistvo poslije udesa

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2014

VRANJE - U selu Ranutovac kod Vranja muškarac je hicem iz pištolja ubio vozača automobila sa kojim se prethodno sudario...Vozač automobila "reno klio" udario je na lokalnom putu u automobil "fijat uno", nakon čega je vozač "fijata" izašao na put i iz pištolja pucao u vozača "renoa", pogodivši...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ubio čoveka pred ženom i decom

Izvor: Šumadija Press, 01.Okt.2014

U selu Ranutovac u okolini Vranja oko 11.30 dogodio se stravičan zločin, kada je jedan muškarac pucao u srce čoveku s kojim se prethodno sudario automobilom.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.