Prvo putovanje malog britanskog princa

Izvor: Blic, 07.Apr.2014, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo putovanje malog britanskog princa

Britanski princ Vilijam i njegova supruga, vojvotkinja Kejt Midlton stigli su u tronedelju posetu Novom Zelandu i Australiji zajedno sa sinom, princom Džordžom kome je to prvo zvanično putovanje.

Ovo je prva zvanična poseta osmomesečnog princa, koji je bio budan i presladak kada se kraljevski par iskrcao u Velingtonu.

Britansku kraljevsku porodicu danas je na aerodromu u Velingtonu dočekao premijer Novog Zelanda Džon Kej.

Mali princ je do sada samo dvaput >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bio u javnosti - čim je rođen i oktobra prošle godine, kada su ga krstili.

Princ Džordž, rođen 22. jula 2013. godine, treći je u redu za britanski presto, posle svog oca princa Vilijama i dede - princa Čarlsa.

Mali Džordž će biti na samo nekoliko zvaničnih susreta, a sve vreme će ga čuvati nedavno zaposlena dadilja Marija Tereza Turion Boraljo koja je pohadjala najprestižniju školu za dadilje - koledž Norland, u britanskom gradu Batu.

Pogledajte galeriju slika kako je to izgledao prvi susret malenog princa sa zemljom kengura!

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.