Izvor: Piplmetar.rs, 31.Mar.2024, 00:31

Prvi snimak povređene Tee Tairović na koncertu u Tesliću: Pevačica izašla sa longetom na ruci

N. L.

Kada ju je publika videla sa povređenom rukom, nastao je „haos“ u prepunoj dvorani
Pevačica Tea Tairović, kako je Telegraf saznao, doživela je nezgodu pre velikog koncerta u Tesliću zbog čega je završila i u Hitnoj.
Iako su joj lekari zbog povrede ruke, koja nije nimalo naivna odmah stavili longetu uz preporuku da miruje nekoliko dana, Tea je večeras ipak na sceni.
Ona nije želela da izneveri publiku u Tesliću, gde je koncert u sportskoj dvorani „Radolinka“ rasprodat u rekordnom roku, pa je odlučila da koncert ne otkaže.
Tea je na scenu izašla sa longetom na ruci i pozdravila publiku, na šta su joj, pogotovu kada su je videli sa povređenom...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Prve fotografije POVREĐENE Tee Tairović - Na koncert došla SA GIPSOM na ruci: Evo kako izgleda nakon PADA

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2024

Bez obzira na to u kakvom se stanju našla, pevačica je ispunila sva očekivanja publike, pa se čak i pored povrede pojavila pred mnogobrojnim fanovima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.