Prvi sneg

Izvor: Studio B, 22.Nov.2015, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi sneg

U Novom Sadu i Beogradu je noćas pao prvi sneg ove sezone, a temperatura se spustila na tri stepena. Istovremeno, u Nišu je izmereno čak 17 stepeni.

Nakon izuzetno toplog perioda, u subotu je u Srbiji pala temperatura, a u Novom Sadu, Beogradu i još nekim gradovima zabeleo se i sneg.

U Beogradu se sat posle ponoći kiša sa susnežicom pretvorila u pahulje.

Automobili na Novom Beogradu pokriveni tankim snežnim pokrivačem

U Srbiji će danas >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << biti umereno i potpuno oblačno, mestimicno sa kišom i to uglavnom ujutru i pre podne, a najviša temperatura biće do 12 stepeni.

Najniža temperatura u Beogradu biće oko tri, a najviša oko sedam stepeni.

Naoblačenje sa kišom, padom temperature za čak 10 do 15 stepeni Celzijusa i pojačanim severozapadnim vetrom je vreme koje nas očekuje u narednim danima, najavili su meteorolozi.

Zanimljivo je da je, dok je u Novom Sadu i Beogradu uveliko padao sneg, a temperatura bila oko tri stepena iznad nule, u Nišu je izmereno 17 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.