Prvi slučaj korona virusa u Novom Pazaru! Treći u Sjenici!

Izvor: SandzakPress.net, 27.Mar.2020, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi slučaj korona virusa u Novom Pazaru! Treći u Sjenici!

Iz Zavoda za javno zdravlje dr Šefadila Spahića je potvrđeno da je jedna osoba iz Novog Pazara i jedna iz Sjenice pozitivna na korona virus. U Novom Pazaru je ovo prvi slučaj zaraze, a u Sjenici treći. Nezvanično saznajemo da se radi o vozaču transportnog vozila na međunarodim relacijama. On je testiran rano jutros, a nešto prije 14h je stigao nalaz kojim se potvrđuje da je zaražen virusom Covid 19. Na zvaničnom sajtu covid19 i dalje uz grad Novi Pazar piše da je registrovano >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << 2 slučaja, od kojih je jedan slučaj iz Raške a greškom pripisan Novom Pazaru, a drugi iz Novog Pazara. The post Prvi slučaj korona virusa u Novom Pazaru! Treći u Sjenici! appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Raška

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ambulanta Medicine rada prima samo pacijente sa simptomima korona virusa

Izvor: SandzakPress.net, 27.Mar.2020

Građani Novog Pazara koji imaju simptome slične virusu COVID-19 mogu javiti samo ambulanti novopazarske Medicine rada bez obzira ko im je izabrani lekar. Doktor medicine dr Suzana Ilić kaže da ovu ustanovu ne bi trebalo da posećuju pacijenti sa hroničnih bolestima niti drugim zdravstvenim  probelemima,...

Nastavak na SandzakPress.net...

ZZJZ: Potvrđene još četiri osobe sa korona virusom u Smederevu 

Izvor: Danas, 27.Mar.2020

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje u Požarevcu, kod četiri pacijenta u Smederevu je utvrđen pozitivan nalaz na korona virus, prenosi Podunavlje.info.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.