Ministarstvo zdravlja objavilo prvog zaraženog u Novom Pazaru – Spahić: “Nisu nam još poslali potvrdu”

Izvor: SandzakPress.net, 27.Mar.2020, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo zdravlja objavilo prvog zaraženog u Novom Pazaru – Spahić: “Nisu nam još poslali potvrdu”

Direktor Zavoda za javno zdravlje u Novom Pazaru Šefadil Spahić kazao je da još uvijek u tu ustanovu nije stigla potvrda sa Instituta “Torlak” da je jedna osoba iz ovog grada zaražena korona virusom. Podsjećamo da je ranije tokom dana na sajtu covid19.rs objavljeno da su u Novom Pazaru zabilježena dva (računajući i jednu osobu iz Raške) slučaja oboljelih od korona virusa. Spahić je u izjavi za radio Sto >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << plus rekao da su u Opštoj bolnici u Novom Pazaru zbrinute dvije osobe sa simptomima koje izaziva korona virus, ali da još uvijek nisu dobili zvaničnu potvrdu da su zaražene. On je kazao da je je klinička slika tih pacijenata umjerena i da su pod nadzorom ljekara. Izvor: radiostoplus.com The post Ministarstvo zdravlja objavilo prvog zaraženog u Novom Pazaru – Spahić: “Nisu nam još poslali potvrdu” appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kod dva epidemiologa u Sremskoj Mitrovici potvrđen virus korona

Izvor: Večernje novosti, 28.Mar.2020, 14:34

„Jedan od zaraženih epidemiologa nalazio se na terenu Graničnog prelaza Batrovci, gde je sigurno dobio virus i tako preneo na drugog koji je sa njim bio u kancelariji“, rekao je Branislav Nedimović član republičkog Štaba za vanredne situacije SREMSKA MITROVICA- Kod dva...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.