Protest za niški aerodrom na Trgu kralja Milana 25. aprila

Izvor: N1 televizija, 21.Apr.2018, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest za niški aerodrom na Trgu kralja Milana 25. aprila

Inicijativa "Ne damo niški aerodrom" najavila je da će veliki građanski protest protiv poklanjanja aerodroma biti održan 25. aprila na Trgu kralja Milana.

Datum održavanja protesta još ranije je najavljen, pošto će toga dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviti u Nišu, a odluka o lokaciji je naknadno doneta.

Predstavnici Inicijative proteklih dana pozivali su građane na miran protest uz isticanje da se ne žele nikakvi incidenti sa Vučićevim pristalicama >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << koje će toga dana biti u Nišu.

Više opozicionih stranaka i pokreta podržalo je danas protest koji će Inicijativa "Ne damo niški aerodrom" organizovati 25. aprila.

Opozicija je najavila da će organizovati tribinu u Skupštini grada na koju će pozvati sve niške odbornike i zatražiti od svakog pojedinačno da glasa protiv "poklanjanja" niškog aerodroma i "pozvati ih na odgovornost pred ovom i svim budućim generacijama Nišlija".

Saopštenje su potpisali predstavnici Demokratske stranke, Dveri, Dosta je bilo, Levice Srbije, Narodne stranke, Nove stranke, Niške inicijative, Pokreta slobodnih građana, Pokreta za preokret i Socijaldemokratske stranke.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.