Protest u Tel Avivu: Demonstranti se sukobili sa policijom VIDEO

Izvor: B92, 09.Mar.2024, 22:58

Protest u Tel Avivu: Demonstranti se sukobili sa policijom VIDEO

Antivladini demonstranti danas su se sukobili sa policajcima koji su neuspešno pokušavali da ih blokiraju u pokušajima da se probiju kroz barikade.

Izraelska policija saopštila je da je uhapsila demonstranta koji je koristio dimnu bombu, javlja Tajms of Izrael.

Demonstranti, koji su se probili kroz policijsku barijeru u ulici Begin, počeli su da se okupljaju kod auto-puta Ajalon.

Nekoliko stotina antivladinih demonstanata u centralnom Tel Avivu izašlo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je na protest na kojem su zatražili momentalno oslobađanje talaca i izbore na kojima, kako su rekli, žele da se zameni aktuelna vlada.

U Jerusalimu, demonstranti traže oslobađanje talaca koje drži Hamas, okupljeni ispred rezidencije premijera Benjamina Netanijahua, na obeležavanju 155. dana zatočeništva.

Dan nakon Međunarodnog dana žena većina govornika se fokusiralo na 19 ženskih talaca koje su u zarobljeništvu Hamasa, uz kritike upućene Netanijahuovoj vladi i međunarodnim organizacijama jer zanemaruju, kako se navodi, patnju porodica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

BACALI DIMNE BOMBE Haos na protestu u Tel Avivu: Demonstranti traže izbore i smenu aktuelne vlade

Izvor: Blic, 10.Mar.2024, 01:14

Izraelska policija saopštila je da je uhapsila demonstranta koji je koristio dimnu bombu, dok su se antivladini demonstranti danas sukobili sa policajcima koji su neuspešno pokušavali da ih blokiraju u pokušajima da se probiju kroz barikade, javlja Tajms of Izrael.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.