Izvor: Beta, 30.Jul.2021, 22:14

Protest u Petrovaradinu, gradjani blokirali ulicu traže pravdu za poginulu devojku

Gradjani Petrovaradina blokirali su danas put u tom delu Novog Sada, na mestu na kojem je stradala Nina Radjenović (21) kada ju je udario automobil, a nakon što je osumnjičeni pušten da se brani sa slobode.Ona je poginula 6. juna, kada je na nju, pri velikoj brzini, naleteo automobil kojim je upravljao mladić (21) iz Sremskih Karlovaca.Protest "Pravda za Ninu" organizuju porodica i prijatelji nastradale devojke, jer su nezadovoljni načinom na koji se vodi istraga i pravosudni postupak.Protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, ali je nakon saslušanja kod tužioca pušten da se brani sa slobode.Protest se održava u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu.Na više mesta je okačen i poziv naslovljen sa "21 ruža za Ninu"."Poštovani gradjani Petrovaradina i svi sugradjani, pozivamo vas na skup. Nina je mogla biti vaše dete, unuče, bratanica, sestričina... Složno za Ninu", navedeno je u pozivu.foto:prt.scr youtube

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na protestu u Petrovaradinu žena kolima udarila nekoliko građana (FOTO/VIDEO)

Izvor: Danas, 30.Jul.2021

Na protestu u Petrovaradinu, gde građani večeras traže "Pravdu za Ninu", došlo je do incidenta. Kako javlja portal 021.rs jedna žena automobilom je uradila nekoliko građana.

Nastavak na Danas...

Građani blokirali Petrovaradin, traže pritvor za vozača koji je ubio Ninu

Izvor: Luftika.rs, 31.Jul.2021, 09:31

U tragičnoj saobraćajnoj nesreći u novosadskom naselju Petrovaradin dvadesetjednogodišnja Nina Rađenović poginula je 6. juna. Nju je pri velikoj brzini udario automobil (Audi A3), koji je vozio njen vršnjak, Petar Ristić iz Sremskih Karlovaca. Protiv njega je je podneta krivična prijava zbog...

Nastavak na Luftika.rs...

Protest u Novom Sadu, građani tražili pravdu za Ninu

Izvor: NoviSad.com, 31.Jul.2021

Građani Petrovaradina protestovali su sinoć na mestu na kojem je 6. juna nastradala Nina Rađenović, 21-godišnja devojka nakon što je na nju naleteo automobil pri velikoj brzini. Protest je organizovan pod sloganom „Pravda za Ninu“ i..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.