Protest radnika AMSS-a

Izvor: RTS, 16.Apr.2014, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest radnika AMSS-a

Ispred zgrade AMSS-a protestovali radnici tog saveza koji traže da generalni sekretar Aleksandar Nikačević prihvati odluku Skupštine o njegovoj smeni. Radnici se povukli sa Ruzveltove ulice i najavili da će sutra nastaviti sa okupljanjima.

Predstavnik nezadovljnih radnika Vlade Ivanović rekao je za Tanjug da protest nije prekinut i da su se radnici okupili u objektu AMSS-a preko puta zgrade direkcije gde će ostati tokom noći.

Naveo je da će radnici sutra >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ponovo protestovati sa istim zahtevima - da Nikačević prihvati odluku Skupštine i da tu odluku Agencija za privredne registre u skladu sa zakonom i zvanično overi.

Radnici koji su protestovali ukonili su vozila iz Ruzveltove ulice i uputili izvinjenje građanima jer su izazvali zastoja u saobraćaju.

Ispred zgrade je bilo petnaestak kamiona za šlepovanje automobila, kao i drugih vozila tog društva, koji, kako su okupljeni rekli novinarima, tu čekaju nekog iz nadležnih državnih organa da dođe i pomogne, što se nije desilo.

Nezadovoljni radnici opužuju Nikačevića za finansijske malverzacije, što je on odbacio i tvrdi da su oni "nesposobni neradnici i da je Skupština na kojoj je izglasana njegova smena bila nelegalna".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.