Protest ispred Direkcije AMSS zbog Nikačevića

Izvor: Blic, 16.Apr.2014, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest ispred Direkcije AMSS zbog Nikačevića

Grupa radnika koja je danas protestvovala ispred zgrade AMS S, tražeći da generalni sekretar AMSS Aleksandar Nikačević ispoštuje odluku skupštine tog saveza o njegovoj smeni, povukla se sa Ruzveltove ulice tokom popodneva, najavivši da će sutra nastaviti sa okupljanjima.

- Protest nije prekinut, a radnici su se okupili u objektu AMSS preko puta zgrade direkcije gde će ostati tokom noći - rekao je jedan od predstavnika nezadovoljnih radnika Vlade Ivanović.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je naveo da će se radnici sutra ponovo protestvovati sa istim zahtevima - da Nikačević ispoštuje odluku skupštine i da tu odluku Agencija za privredne registre u skladu sa zakonom i zvanično overi.

Radnici koji su protestvovali su ukonili vozila iz Ruzveltove ulice i uputili izvinjenje građanima, jer su izazvali zastoja u saobraćaju.

Ispred zgrade je bilo petnaestak kamiona za šlepovanje automobila, kao i drugih vozila tog društva, koji, kako su okupljeni rekli novinarima, tu čekaju nekog iz nadležnih državnih organa da dođe i pomogne, što se nije desilo.

Nezadovoljni radnici opužuju Nikačevića za finansijske malverzacije, što je on odbacio i tvrdi da su oni nesposobni neradnici i da je skupština na kojoj je izglasana njegova smena bila nelegalna.

Pročitajte još: Skupština AMSS: Razrešen generalni sekretar, Nikačević negira AMSS: Podneta krivičnu prijavu protiv Nikačevića

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest radnika AMSS-a u Ruzveltovoj

Izvor: RTS, 16.Apr.2014

Grupa radnika AMSS-a okupila se ispred zgrade direkcije. Tvrde da je generalni sekretar Aleksandar Nikačević smenjen zbog malverzacija i zahtevaju da se ta odluka zakonski sprovede. Nikačević odbacuje sve optužbe...Okupljeni, koji navode da su došli iz različitih delova Srbije, protestuju u Ruzveltovoj...

Nastavak na RTS...

Protest radnika AMSS

Izvor: Akter, 16.Apr.2014

Saobraćaj u Ruzveltovoj ulici u Beogradu, ispred direkcije Auto-moto saveza Srbije, oko 14.30 sati je normalizovan, ali i dalje traje protest radnika AMSS

Nastavak na Akter...

Radnici AMSS oslobodili Ruzveltovu

Izvor: Akter, 16.Apr.2014

Grupa radnika koja je danas protestvovala ispred zgrade AMSS, tražeći da generalni sekretar AMSS Aleksandar Nikačević ispoštuje odluku skupštine tog saveza o njegovoj smeni, povukla se sa Ruzveltove ulice

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.