Prošlo je 6 meseci, a svi mu se i dalje smeju zbog ovog prizora

Izvor: B92, 07.Okt.2015, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prošlo je 6 meseci, a svi mu se i dalje smeju zbog ovog prizora

Endru Rektor podigao je tužbu u vrednosti od 10 miliona dolara protiv televizijske kuće koja je emitovala kako spava na utakmici.

Endru je mislio da će na ovaj način prestati da bude meta podsemha i uvreda, ali desilo se upravo suprotno.

Čak ni posle šest meseci od emitovanja snimka društvene mreže ne prestaju da se rugaju Endruu, koji je zaspao na utakmici i tako postao predmet nacionalne “sprdnje“.

Otkako je podigao tužbu u medijima je postao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još aktuelniji.

Naime, nemili događaj se dogodio u aprilu ove godine na u utakmici New York Yankees i Boston Red Sox-a.

Kamere su ga snimile, a komentatori nisu odeleli da prokomentarišu prizor koji se pojavio na velikom ekranu na stadionu.

“Ovo nije mesto gde možeš da spava“, rekli su komentatori kroz smeh i naterali 45.000 navijača da ustanu i probude mladića.

Nakon ovog događaja dobio je veliki broj ponuda od advokata da tuži, jer bi na taj način mogao da zaradi veliki novac na račun duševne boli i emotivnog stresa koji je pretrpeo.

Sudinica Džulija Rodrigez odbacila je njegovu tužbu, s obzirom da su uvredljivi komentari koje je advokat izneo pred subom objavljeni od strane korisnika društvenih mreža, a ne komentatora američke televizije na kojoj je objavljeno kako Endru spava.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.