Propao i četvrti pokušaj: Snežana opet bez ćerke!

Izvor: Večernje novosti, 22.Mar.2017, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Propao i četvrti pokušaj: Snežana opet bez ćerke!

Snežana Đorđević dve godine čeka na izvršenje sudske odluke, prema kojoj je ona staratelj deteta, a otac koji je trenutno u zatvoru nije dozvoljavao ni susret majke i ćerke NI nakon četvrtog pokušaja nije završen postupak predaje sedmogodišnje Melanije majci Snežani Đorđević, koja već dve godine čeka na izvršenje sudske odluke, prema kojoj je ona staratelj deteta, a otac koji je trenutno u zatvoru nije dozvoljavao ni susret majke i ćerke. U Osnovnom sudu kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da je izvršenje prekinuto zbog "uznemirenosti deteta", a drugih smetnji nije bilo. Dragana Arsić, direktorka Centra za socijalni rad, kaže da su oni bez ijednog propusta sproveli ovaj postupak i da je sledeći korak sastanak sa predstavnicima suda kako bi pronašli adekvatno rešenje, čime bi bio ispoštovan zakon, ali i zaštićeno dete. Majka Snežana kaže da je i ovaj pokušaj bio za nju vrlo potresan i da iako je trebalo da devojčicu vidi sama pre postupka izvršenja, njoj to nije dozvoljeno, zbog čega je podnela krivične prijave protiv oca, majke i sestara svog bivšeg supruga.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

2 GODINE ČEKA DA ZAGRLI ĆERKICU: Snežana očajna, propao i četvrti pokušaj da vrati dete

Izvor: Kurir, 22.Mar.2017

...Kako Kurir saznaje u Osnovnom sudu u Vranju izvršenje je prekinuto zbog interesa deteta i njegovog stanja..Prema rečima Aleksandre Tošić, portparola Osnovnog suda u Vranju izvršenje je prekinuto i biće nastavljeno nakon predloga Centra za socijalni rad na koji način treba sprovesti izvršenje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.