Pronašli su ih ugljenisane nakon saobraćajke kod Pančeva, a sada je OTKRIVENO ko su oni

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2017, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronašli su ih ugljenisane nakon saobraćajke kod Pančeva, a sada je OTKRIVENO ko su oni

Strašna tragedija

Danijela Čović (42) iz Dolova treća je žrtva u džipu koji je u četvrtak uveče udario svom silinom u bager, a potom se zapalio.

Nesreća se dogodila na putu od Banovog Novog Sela ka Vladimirovcu, kada je džip “folksvagen tuareg“, u kome je ona sedela na mestu suvozača, velikom brzinom udario u bager koji se kretao putem u kome su se nalazili Dejan M. (38) i njegov sin N.M. (10). Danijela Čović, treća žrtva nesreće, za sobom je ostavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dvoje odrasle dece.

Tela dvojice njenih saputnika bila su ugljenisana, pa njihov identitet nije zvanično potvrđen, ali se veruje da su Dragan Mladen (42) i Vladimir Topić (37) iz Banatskog Novog Sela. Da bi se potvrdile sumnje u njihov identitet, uporediće se DNK sa biološkim materijalom najbližih rođaka.

Očekuje se da u selo stigne i Mladenova porodica iz Nemačke, brat, supruga i deca, kao i Vladimirova sestra Jelena, koja je stjuardesa i u momentu nesreće poslovno je bila u Londonu.

Roditelji nisu znali kako da joj saopšte da joj je poginuo brat, za koga je bila mnogo vezana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POSLE JEZIVOG SUDARA DŽIPA I BAGERA NA PUTU ZA VRŠAC Sestra NIJE ZNALA da je ostala bez brata

Izvor: Blic, 20.Avg.2017

Danijela Čović (42) iz Dolova treća je žrtva u džipu koji je u četvrtak uveče udario svom silinom u bager na putu Beograd - Vršac, a potom se zapalio...Kako je "Blic" pisao, nesreća se dogodila na putu od Banatskog Novog Sela ka Vladimirovcu, kada je džip "folksvagen tuareg", u kome je ona...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.