STRAHOVIT UDARAC NA MRAČNOM PUTU Došao iz Nemačke na okupljanje s prijateljima iz škole, pa IZGOREO U HOROR SUDARU

Izvor: Blic, 19.Avg.2017, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAHOVIT UDARAC NA MRAČNOM PUTU Došao iz Nemačke na okupljanje s prijateljima iz škole, pa IZGOREO U HOROR SUDARU

Udarac u bager je bio strahovit, a mašina je odbačena bar 30 metara pre nego što se prevrnuta našla u jarku - kaže za "Blic" izvor iz istrage stravične nesreće koja se dogodila prekjuče na putu od Banatskog Novog Sela ka Vladimirovcu kada je i u kojoj su tragično stradale tri osobe, a dve su povređene.

Na bageru su povređeni Dejan M. (38) i njegov desetogodišnji sin N. M. dok se identitet troje stradalih utvrđuje, jer su tela pronađena ugljenisana.

Sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se da su u džipu "tuareg" nemačkih registracija bili D. M. (42) iz Banatskog Novog Sela, koji već decenijama živi u Nemačkoj u Minhenu, i V. T. (37), takođe iz ovog sela.

Treća žrtva je devojka čiji identitet nije saopšten, ali se sumnja da je ona iz sela Dolova, te da je kobne večeri bila u društvu D. M. Međutim, identiteti preminulih biće poznati tek nakon DNK analize.

Prema saznanjima "Blica", kobne večeri bager je iz pravca Banatskog Novog Sela išao u Vladimirovac, gde vozač Dejan M. živi. On je, navodno, sa svojim sinom bio u susednom selu da bi završio ranije dogovoreni posao.

- Šta se tačno desilo na putu, utvrdiće istraga i veštačenje oba vozila. Ne znamo ni da li je bager bio propisno obeležen. Pitanje je i kako se dete vozilo u mašini. Tek kada sve to bude utvrđeno, znaće se da li protiv njega može biti podneta krivična prijava i zbog čega. Zasad je poznato da je džip otpozadi udario u bager, ali nije poznato kolika je bila brzina. Međutim, udarac u mašinu je bio strahovit, a bager je odbačen bar 30 metara pre nego što je prevrnut završio u jarku - priča sagovornik "Blica" upoznat sa istragom.

Koliko je udarac bio jak, svedoči i to što je viljuška bagera pala i na asfaltu napravila ogrebotine duboke čak centimetar. Posle udara u bager, i džip je odleteo oko 50 metara, na suprotnu stranu puta, zapalio se, a iz njega je ispao V. T. koji je sedeo na zadnjem sedištu.

Prolaznici koji su videli strahovit prizor pozvali su vatrogasce, policiju i Hitnu pomoć

- Dokazi o stravičnoj nesreći bili su vidljivi i juče pre podne, kada su došle ekipe i smrskani džip i bager sklonile sa mesta nesreće.

- Strašno je to što se desilo. Mladi ljudi... D. M, čiji je džip i koji je kako se veruje poginuo, pre nekoliko dana je došao iz Nemačke. Tamo su mu žena i deca. Navodno je došao na okupljanje društva iz škole. On ovde nema nikog od najrođenijih jer su mu roditelji umrli, a brata, koji je bio u zatvoru, odveo je u Nemačku, gde je odmah posle osnovne škole otišao sa babom. A odvela ga je jer je bio problematičan. Ko je devojka koja je bila sa njima, niko ne zna - ispričao je meštanin Banatskog Novog Sela.

Otac V. M. juče je bio u šoku.

- Niko nam zvanično ništa nije javio i ne znam šta ću da kažem ćerki koja je stjuardesa, živi u Dubaiju, i trenutno je u avionu koji leti iz Londona. Kako da joj kažem da joj je brat, za koga je vezana, poginuo - rekao je nesrećni otac.

Sina je poslednji put video u četvrtak uveče, gledali su utakmicu.

Dete na intenzivnoj nezi

Povređeni Dejan M. koji je, kako se pretpostavlja, upravljao bagerom smešten je u pančevačku bolnicu, dok je njegov sin hospitalizovan na Institutu za majku i dete.

Dečak ima nagnječenje mekih tkiva, smešten je na Odeljenje intenzivne nege i, što je najvažnije, nije životno ugrožen.

"Blic" je juče posetio i kuću Dejana M. u selu Vladimirovac, gde smo zatekli ženu koja se predstavila kao njegova tašta.

- Nemojte ništa da me pitate. Ništa ne znam. Ćerka je otišla u bolnicu i ostavila me ovde u radnji - jedva je ispričala potresena žena.

Izrovan put - tragovi užasa

Koliko je udarac bio strahovit, pokazuju i tragovi na putu od viljuške bagera.

Naime, kako je džip otpozadi udario u bager, tako se viljuška ukopala u asfalt i izrovala put.

Tragovi strašne nesreće bili su jasno vidljivi i juče tokom uviđaja, a nakon istrage biće utvrđeno kako je do ovakve tragedije došlo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pronašli su ih ugljenisane nakon saobraćajke kod Pančeva, a sada je OTKRIVENO ko su oni

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2017, 07:21

Strašna tragedija..Danijela Čović (42) iz Dolova treća je žrtva u džipu koji je u četvrtak uveče udario svom silinom u bager, a potom se zapalio...Nesreća se dogodila na putu od Banovog Novog Sela ka Vladimirovcu, kada je džip “folksvagen tuareg“, u kome je ona sedela na mestu suvozača,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.