Pronadjeno telo muškarca u Bulevaru oslobodjenja u Beogradu

Izvor: Beta, 15.Avg.2018, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronadjeno telo muškarca u Bulevaru oslobodjenja u Beogradu

U Bulevaru oslobodjenja u Beogradu pronadjeno je telo muškarca, potvrdjeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova.Pored tela koje je pronadjeno u Bulevaru oslobodjenja, kod broja 128, jutros u 5.45, kako prenosi RTS nezvanično, bilo je mnogo krvi i čaura. Policija na licu mesta vrši uvidjaj.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nađeno telo muškarca u Bulevaru oslobođenja

Izvor: N1 televizija, 15.Avg.2018

U Bulevaru oslobođenja u Beogradu pronađeno je telo muškarca, u čijoj su se blizini, kako N1 nezvanično saznaje, nađena jedna čaura...Telo je pronađeno kod broja 128, jutros nešto pre 6 časova, a pored njega je bilo krvi...Kako saznajemo, niko nije čuo pucnjavu...Policija na licu mesta vrši...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.