Pronadjeno oružje u blizini Vučićeve kuće

Izvor: Beta, 29.Okt.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronadjeno oružje u blizini Vučićeve kuće

U blizini porodične kuće premijera Srbije Aleksandra Vučića u Jajincima danas, nešto posle 16.00, otkriveni su sanduci puni oružjem.Kako prenosi B92, oružje i municija nađeni su u šumi u blizini puta nedaleko od kuće u kojoj često boravi premijer Vučić.Na oko 50 metara od puta koji vodi do porodične kuće premijera pronađeni raketni bacač  -  zolja, četiri ručne bombe, 100 komada municije kalibra 7,62 mm, 4-5 metaka za automatsko oružje i 15 metaka nepoznatog kalibra.Sve bezbednosne službe su na terenu, a kako prenose mediji, naredjeno je da se uradi DNK otisaka sa otkrivenog oružja.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađen automobil sa municijom u blizini kuće premijera Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Okt.2016

U blizini porodične kuće premijera Srbije Aleksandra Vučića u Jajincima danas, nešto posle 16.00, otkriven je blindirani automobil sa sanducima punim oružja.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Veoma sam zabrinut za Vučićevu bezbednost!

Izvor: Kurir, 29.Okt.2016

...On je rekao da su Vučić i njegova porodica na sigurnoj lokaciji, ali da je on veoma zabrinut za njegovu bezbednost.."Razgovarao sam sa njim nedavno, i on je sada na bezbednom", rekao je Stefanović koji se došao na lice mesta..Ministar je rekao da je policija dobila dojavu od građana koji su videli...

Nastavak na Kurir...

Ovde su krili oružje!

Izvor: Mondo, 30.Okt.2016, 08:30

U blizini kuće premijera Aleksandra Vučića policija je našla sanduke pune oružja u šumi u Jajincima. U sanducima je pronađen raketni bacač - zolja, četiri ručne bombe, 100 komada municije kalibra 7,62 mm, 4-5 metaka za automatsko oružje

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.