Pronađena devojčica iz Niša čiji je nestanak prijavljen

Izvor: Večernje novosti, 28.Jun.2020, 07:52

Pronađena devojčica iz Niša čiji je nestanak prijavljen

Policijski službenici PU za Grad Beograd jutros su u 3.20 sati pronašli devojicu T. B. u Ugrinovcima Policijski službenici PU za Grad Beograd jutros su u 3.20 sati pronašli devojicu T. B. u Ugrinovcima. T. B je pronađena u autobusu na liniji 603. Roditelji su nestanak devojčice prijavili juče.(rts.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađena devojčica iz Niša, došla u Beograd na prijemni

Izvor: B92, 28.Jun.2020

Devojčica iz Niša čiji je nestanak juče prijavljen pronađena je jutros u Ugrinovcima, prenosi RTS...Kako je navedeno, policijski službenici PU za Grad Beograd pronašli su T.B. jutros u 3.20 u Ugrinovcima...Ona je pronađena je u autobusu na liniji 603...Roditelji su nestanak devojčice prijavili...

Nastavak na B92...

Pronađena djevojčica iz Niša

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jun.2020

BEOGRAD - Djevojčicu iz Niša, čiji je nestanak juče prijavljen, policija je rano jutros pronašla na području grada Beograda.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Devojčica iz Niša za kojom se tragalo pronađena kod Beograda

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jun.2020

Policija je jutros u autobusu u Ugrinovcima pronašla 13-godišnju Tamaru Blažić iz Niša, čiji su nestanak sinoć prijavili njeni roditelji, saopštili su iz MUP-a.

Nastavak na JužneVesti.com...

Nestala devojčica iz Niša pronadjena u Ugrinovcima kod Beograda

Izvor: Beta, 28.Jun.2020

Policijski službenici Policijske uprave za Grad Beograd jutros u 3.20 sati pronašli su devojicu T. B. u Ugrinovcima kod Beograda, prenela je RTS.T. B je pronadjena u autobusu na liniji 603.Roditelji su nestanak devojčice prijavili juče.Mediji: Devojčica pobegla zbog prijemnog?Tamara Blažić (13)...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.