Pronađena Marina, nije bila oteta

Izvor: B92, 25.Avg.2014, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena Marina, nije bila oteta

Odeljenje za potrage MUP Srbije pronašlo je Marinu Stojanović u Beogradu na Dorćolu. Nestanak devojke je bio prijavljen prošle nedelje.

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, maloletnica nije bila oteta.

Prema saznanjima RTS-a, Marina je bila sa svojim dečkom.

Nestanak 17-godišnje devojke je prijavio njen otac, a poslednji put je viđena u utorak na Voždovcu, kada je pošla u prodavnicu.

Beogradska policija je objavilapotragu za 33-godišnjim Petrom Obrenčevićem, koji je nestao u Beogradu u noći između subote i nedelje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nestala Marina Stojanović pronažena s dečkom

Izvor: Mondo, 25.Avg.2014

Odeljenje za potrage MUP-a Srbije pronašlo je Marinu Stojanović čiji je nestanak prijavljen prošle sedmice...Foto: MONDO/Lana Stošić..Marina Stojanović (17) je pronađena na Dorćolu i bila je u društvu dečka, saznaje RTS...Devojka je poslednji put viđena u utorak na Voždovcu, kada je pošla...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.